View Single Post
Vechi 22.06.2011, 03:15:09
rusu87 rusu87 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.03.2009
Thumbs up Buna Laura!

Sfatul meu este sa te intorci in tara.Aici sint radacinile tale,traditiile noastre de sf Pasti si Craciunul si nu numai.Poate ai sa-ti gasesti in facultate si un baiat pe placul tau(roman) si te mariti .Nu te-as sfatui sa te mariti cu alta natie de om ca... tu... ai sa suferi,el nuu...Ca doar de....noi fetele trebuie sa mergem acasa la ei noi ne maritam nu ei....sper sa intelegi ce vreau sa-ti zic.Dupa ce te mariti o sa ai un copil trebuie sa-l botezi,si ce faci daca sotul tau este de alta religie???poate o sa vrea sotul sa-l botezati pe bebe in religia lui.tu nu ai sa fii de acord.Vine sf Craciun,tu astepti sa vina preotul cu Boboteaza sa simti si tu sf sarbatori cum se face la noi in Romania.Nu vine preotul....de sf Pasti faci ousoare colorate si cozonacel,cui ii dai ca la el in tara nu sint traditii asa ca la noi,ai sa suferi sint sigura.Vine soacra in vizita 3 min si hai sa mergem,ca plinge copilu si sa dezobisnuit cu plinsul copiilor.Ai sa te simti singura in tot timpul.Daca vrei sa ne sciem uite adresa mea:angelicarusescu@yahoo.com.mx,mi-ar face multa placere sa vb cu tine pe chat.
Succes