View Single Post
Vechi 22.06.2011, 14:29:08
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Oamenii aia au fost omorati cu zecile de mii. Asta e singura chestie clara si lipsita de dubiu.

Ca tu crezi ca exista viata dupa moarte, e alegerea ta, dar asta nu justifica uciderea unor oameni doar pentru ca "s-au indepartat de zeul X".

Din nou, de la o fiinta superioara ma astept la un comportament superior. Zeul din VT e epic fail.
Așa e, cred, nu știu. Ar fi absurd să se închidă televizorul. :)

Nu mi se pare nedrept ca Dumnezeu mute din viața asta în următoarea zeci de mii de oameni, chiar și simultan. Are El motivele Lui, ce știu eu? Oricum, am credința că la Judecata de Apoi ni se va descoperi adevărul despre orice s-a întîmplat în istorie, pînă la cel mai mic amănunt. Atunci vom înțelege pentru care motiv...

Dumnezeu în VT S-a descoperit oamenilor foarte puțin, iar ei L-au perceput prin filtrul lor de gîndire, de atunci. După măsura posibilităților lor. Deci și descrierea Lui a fost făcută nu tocmai fericit, folosind atributele omenești de genul "mînios", "gelos", "răzbunător" șamd.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote