View Single Post
Vechi 23.06.2011, 01:27:31
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Dacia a fost colonizata masiv cu veterani legionari, elementele autohtone fiind casapite sau deportate in alte parti ale imperiului !
insa dupa retragere, intr-adevar, nobilii legionari au fost coplesiti de elemente barbare,diverse,care au trecut si unii au si ramas pe aici ,stricand si degenerand nobilul sange roman ,dand nastere unei populatii indoielnice ca si compozitie genetica,cu puternice insule,insa de sange latin conservat pe anumite arii geografice !
Ai citit ce am scris eu? Inclin sa cred ca nu.

Repet: legionarii care au ajuns pe teritoriul Daciei dupa ocupatie erau soldati romani in aceeasi masura in care soldatii sarbi inrolati in armata austriaca in secolul 19 erau austrieci. Ai inteles acum?

Cand vad sintagme gen "nobilul sange roman", inclin sa cred ca nu te intereseaza sa intelegi istoria, ci sa o accepti doar in masura in care iti confirma tie ca tu ai un plus de valoare doar pentru ca te tragi din romani.

Uite cam asa sta treaba:

1. Legionarii colonisti nu au fost romani din Roma, ci de pe teritoriul Imperiului Roman. Adica mai toata Europa, plus parti din Africa. Mai exact, ai putea sa ai ceva sange de negru in tine. Dar tot e bine, ca e negru roman :)

2. Inceteaza sa te definesti prin faptele stramosilor tai, mai ales cei de acum 2000 de ani. Ce facem acum ne defineste ca oameni si popor. Cand romanii vor intelege asta si vor trece la treaba, va fi un mare pas inainte.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.