View Single Post
Vechi 23.06.2011, 08:47:42
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Dacia a fost colonizata masiv cu veterani legionari, elementele autohtone fiind casapite sau deportate in alte parti ale imperiului !
insa dupa retragere, intr-adevar, nobilii legionari au fost coplesiti de elemente barbare,diverse,care au trecut si unii au si ramas pe aici ,stricand si degenerand nobilul sange roman ,dand nastere unei populatii indoielnice ca si compozitie genetica,cu puternice insule,insa de sange latin conservat pe anumite arii geografice !
Am primit de curand ceva in legatura cu formarea poporului roman.
Dacii erau niste oameni deosebiti ,foarte curajosi si corecti si credeau in un singur zeu.
Nu se putea forma poporul roman si limba romana in 100 si ceva ani.
Se pare ca suntem preponderent daci iar limba latina o vorbeam inainte de a veni romanii pe teritoriul tarii ,mai ales ca romanii nu au ajuns in teritorii mai indepartate cum ar fi teritoriul actual al Basarabiei unde se vorbeste limba romana din cele mai vechi timpuri.
Scriu si eu ce am citit si pare verosimil.
Nu poti vorbi asa ceva despre daci ,un popor curajos si capabil de sacrificiu pentru pastrarea libertatii.
Daca romanii au si anumite defecte sa le atribuim mai degraba influentei turcesti si fanariote.