View Single Post
Vechi 23.06.2011, 12:32:44
vintage
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Este intr-adevar de mare valoare,daca insasi dvs puteti fi un exemplu viu in sensul acesta,adica sa le vb din experienta dvs,cum ati reusit dvs si actualul dvs sot sa ucideti tentatiile si sa intrati biruitori virgini in biserica!
Daca s-a intamplat exact contrariul,sunt slabe sperantele ca acesti copii sa fie docili unor concepte pe care nici parintii sai nu le-au adoptat!

In unele familii exemplele sunt in favoarea concubinajului,adica parinti necununati de cateva decenii...ce importanta sa aiba cununia pt urmasii lor?
Perfect de acord cu tine! Dar cred ca sti cat de enervante sunt pentru ei discutiile de genul : " Eu, cand eram ca tine faceam doar asa, si asa... eram asa si asa..." toate numai de bine.
Doar sa incep sa zic "cand eram ca tine" si l-am pierdut "de musteriu". Ar merge doar exemplul practic. Si acesta il au. Si de la mine si de la tatal lor. Se pare ca in ziua de azi exemplul parintilor are efect mai incolo, pe la maturitatea avansata, dupa ce se lovesc cu capul de ceva "dur"...
Reply With Quote