Citat:
În prealabil postat de konijiro
Ai citit ce am scris eu? Inclin sa cred ca nu.
Repet: legionarii care au ajuns pe teritoriul Daciei dupa ocupatie erau soldati romani in aceeasi masura in care soldatii sarbi inrolati in armata austriaca in secolul 19 erau austrieci. Ai inteles acum?
Cand vad sintagme gen "nobilul sange roman", inclin sa cred ca nu te intereseaza sa intelegi istoria, ci sa o accepti doar in masura in care iti confirma tie ca tu ai un plus de valoare doar pentru ca te tragi din romani.
Uite cam asa sta treaba:
1. Legionarii colonisti nu au fost romani din Roma, ci de pe teritoriul Imperiului Roman. Adica mai toata Europa, plus parti din Africa. Mai exact, ai putea sa ai ceva sange de negru in tine. Dar tot e bine, ca e negru roman :)
2. Inceteaza sa te definesti prin faptele stramosilor tai, mai ales cei de acum 2000 de ani. Ce facem acum ne defineste ca oameni si popor. Cand romanii vor intelege asta si vor trece la treaba, va fi un mare pas inainte.
|
1). Adica vrei sa zici, ca acolo la marginea imperiului,de unde-si scoteau aurul pentru a-si intretine legiunile, Roma, a trimis o ceata de ciurucuri (auxiliarii !)care incurcau sapa cu sabia !
Si aceasta stransura eterogena,de negri arabi,si evrei era scutul de nadejde al Romei,ba chiar mana de fier care sa-i tina in frau pe vitejii autohtoni,dispusi mai degraba sa moara decat sa traisca in robia romana !
Hai sa fim seriosi, firul logicii tale ne duce la niste aberatii monumentale !
Vezi si tu cat de clara e treaba ,doar !
2). tocmai de aceea trebuie sa fim mandri de originea noastra, pentru a avea constinta superioritatii de rasa fata de celelalte popoare (barbarii ) ale europei anglo-saxone si slave !
insa comunistii s-au straduit timp de zeci de ani,sa elimine constiinta latinitatii,pentru a ne slabi fiinta nationala, la ordinul rusilor ,impunand o aberatie- tracofilia !