View Single Post
Vechi 23.06.2011, 17:12:42
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Numele e tare ciudat,se mantuieste un neam daca isi contruieste o catedrala?
Eu nu cred.

Noi,romanii din aceasta tara,mi se pare ca ne aflam sub influenta unor idei dracesti si ne auto-distrugem tara cu oamenii de aci.
In loc sa vedem cum ne distrugem noi insine,vedeti de exemplu ce se intampla cu salariile proaste date medicilor ,profesilor,etc care sunt si datorita deciziilor luate in Parlamentul actual,dar si datorita coruptiei din Romania,ca datorita acelei coruptii sunt bani putini la buget,dam vina pe altii.Ba pe UE,ba pe Rusia,ba pe SUA,ba pe FMI etc.
Care mai e diferenta intre Iran si Romania,din punctul asta de vedere nu se zice parca si prin Iran tot asa ca merge treaba rau sau din cauza SUA,Rusiei,UE etc si in Romania mi se pare a inceput sa se intample la fel.

Catedrala "mantuirii neamului"?
Cred ca neamul romanesc ar putea mai intai sa inceapa sa se mantuiasca cu ajutorul lui Dumnezeu lasandu-se ca un inceput de coruptie (care include si hotia) adica.
Nu cred ca se mantuieste un neam construindu-se o catedrala.

Nu ii construim noi casa lui Dumnezeu,ca Dumnezeu e fara sfarsit si Dansul tine toate,El iti face tie casa...
Biserica e lacas unde sa fie credinciosii protejati de vant,de ploaie,de soare,de galagie sa asiste la Sfintele Slujbe,lacas de inchinare.

Last edited by mihailt; 23.06.2011 at 17:16:12.
Reply With Quote