View Single Post
Vechi 24.06.2011, 00:49:24
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Devenise evident pt ca esti o prezenta sfidatoare si in general din 10 mesaje scrise pe forum,8 sunt de batjocura la adresa unor useri,cu care stergi pe jos!
Esti foarte cinica si acida pt o persoana de 23 de ani care este implinita pe toate planurile;chiar daca nu te cunosc iti doresc mult bine si un dram de dragoste si respect pentru alti semeni care nu au fost atat de inzestrati ca si tine :)

Ti-am scris acestea,deoarece eu personal ma simt jenata atunci cand apostrofezi in accesele tale de megalomanie pe cei"prosti"...insa asta nu inseamna ca nu-ti citesc cu placere mesajele care sunt pacifiste!
Da, Yasmina, adevarul e ca am accese de furie, in care "sterg pe jos" cu ceilalti, cum zici tu. Nu doar in spatiul virtual, ci si in viata reala. Era o vreme cand o faceam din placere, aveam un sentiment incredibil de buna'dispozitie cand ieseam invingatoare intr'o infruntare. Apoi m'am lecuit. Adica a venit primul bebe si m'a schimbat mult. Mi'a redus din rautate [asa mi s'a spus, ca am numai pura rautate in mine]. Apoi al doilea bebe si acum sunt mai calma asa. Desi ... old habits die hard. De aici si scaparile.

Dar trebuie sa te corectez: nu am 23, ci 21 de ani. Si nu sunt implinita pe toate planurile.
Reply With Quote