Citat:
Īn prealabil postat de korinna
oitele (cuminti si supuse) se duc de-a dreapta, capritele de-a stanga... ai grija ce-ti doresti...
Lilith este simbolul unei zeite demonice care nu are nicio treaba cu credinta adevarata ortodoxa. Eu din cate stiu oamenii cu judecata dreapta (nu neaparat destepti  , ca venise vorba mai devreme), simpli, cinstiti in viata, cu frica de Dumnezeu cum se zice, nu numai ca se feresc sa pronunte cuvinte ca dracu, demon, aghiuta, spiridus si-asa mai departe, dar cred ca nici macar pe langa cap nu le-ar trece sa se numeacsa pe sine, sau pe copiilor cu numele astea.
Si inca o chestiune, numele pe care il purtam ne ofera din "energiile" semnificatiei lui: "asa cum este numele lui asa este si el" in Biblie nu stiu unde, dar daca vrei rigoare pot sa caut (ca macar la cautat ma mai duce capul:P).
|
Cum ziceam, stiu ce reprezinta Lilith. Dar ca sa fim lamuriti, asta e doar un nume pe forum, nu e numele meu adevarat. Iar copiii mei au nume de sfinti, nu de demoni sau de "draci".
Cat despre oite si caprite... sa zicem doar ca m'as plictisi teribil daca as fi oita. :)