Citat:
Kronos, incearca sa intelegi ca Cine a facut tot universul asta mare, cu toate planetele astea, care a randuit dintre atatea planete sterpe UNA in care sa puna viata asta frumoasa... mai uita-te la planeta asta cat e de frumoasa si complexa si la miile de vietati din ea... Cine a facut toate astea, chiar crezi ca nu poate sa se intrupeze intr-o fecioara fara conceptia lumeasca...
|
1. Stim mult prea putin despre Univers ca sa afirmam fara echivoc ca planeta noastra ar fi singura cu viata.
2. Nu stiu ce intelegi prin viata "frumoasa". Viata e, pur si simplu.
3. Nu exista dovada pentru un Creator al Universului.
Citat:
mai dragutzule, El Le-a facut pe toate, explica-ti tot universul asta si apoi nu ti se va mai parea greu de acceptat intruparea fara conceptie... si nu veni cu Big Bang cu particula care a generat toata imensitatea asta... sa fim seriosi... si hai sa zicem ca a explodat particula aia, dar faptul ca toate stau sub niste LEGI si nu cad planetele unele in capul altora, inseamna ca Cineva le tine in armonie pe toate mai... Acel Cineva poate toate mai, TOATE!
|
Spune-mi, te rog, chestia asta cu nasterea dintr-o fecioara, cum de Iisus nu e primul care s-a nascut asa?
Mai mult, de ce faptul ca Maria a fost fecioara nu e mentionat in
toate Evangheliile? Nu ti se pare important? Mie mi se pare o informatie esentiala.
Cum de in Evanghelii, carti care nu sunt contemporane cu Iisus, scrie despre nasterea din fecioara (dar nu in toate), iar in scrisorile lui Pavel nu?
Scrisorile lui Pavel sunt scrise mult mai devreme decat Evangheliile, deci te-ai astepta ca minunile lui Iisus sa fie mentionate acolo, la fel ca si nasterea din fecioara.