View Single Post
Vechi 24.06.2011, 15:01:59
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lilith23 Vezi mesajul
Deci eu trebuie sa deschid un topic in care sa scriu tot ce am patit, tot prin ce trec acum, vor sari toti sa se roage pt mine [NIMENI nu ma va judeca, bineinteles] si asta ma va ajuta foarte mult?
Daca te va judeca cineva sau nu..nu stiu, fiecare om are felul lui de a fi, important nu este atat atitudinea lor fata de tine cat atitudinea ta fata de ei, inclusiv fata de cei care iti pot gresi.

Cat de mult te va ajuta asta iarasi nu stiu, depinde de cum esti tu dispusa sa primesti lucrurile, in mod sigur te va ajuta mai mult decat sa tii totul in tine si cand spun asta nu ma gandesc doar ca "efect psihologic" ci ma gandesc la rugaciune si la faptul ca ea chiar functioneaza.

Dar ultimul cuvant intotdeuna o sa-l ai tu, cum zicea cineva, destinul nu este ceea ce ni se intampla in viata ci ceea ce facem vizavi de ceea ce ni se intampla si acum imi dau seama ca nu se refera doar la situatii cat si la oameni si cum ne raportam la ei, atat cei care ii consideram buni cat si cei care ii consideram rai.
Reply With Quote