View Single Post
Vechi 24.06.2011, 23:16:49
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Lilith23 Vezi mesajul
Oh, Doamne... Nu credeam ca mai sunt oameni care sa ma surprinda in mod placut. Melissa, Vintage, Priceputule, Alin... m'au induiosat cuvintele voastre. Sincer, m'au "inmuiat" de tot.
Va multumesc mult tuturor! Ati fost printre putinii oameni de pe forum care au avut cuvinte blande pentru mine, in ciuda (ne)credintei mele si m'ati facut sa renunt de tot la sentimentul ca sunt in plus aici, ca nu sunt dorita, ca un fel de paria al crestinilor.

Problema mea e una de sanatate. E destul de grav, daca chiar vreti sa va rugati pentru mine si credeti ca m'ar ajuta, v'as fi recunoscatoare. Pentru ca, la drept vorbind, oricat de tare mi'as ascunde disperarea, ea exista. Nu vreau sa mor la 21 de ani, nu vreau sa'mi las copiii fara mama. Vreau sa'i vad crescand, vreau sa le fiu prietena cand ajung la adolescenta, sa'i duc la facultate, sa ii vad indragostiti, sa am nepotei.
Of, ma induiosez prea tare si nu imi place deloc sa plang. Va multumesc inca o data din inima! E uimitor ce pot face cateva cuvinte frumoase spuse la timpul si locul potrivit. :)
Indiferent care e problema ta de sanatate, ai curajul de a te informa, urmeaza si tratamente naturiste alaturi de cele prescrise de medic. In momentul in care scriu si eu sunt bandajata in cataplasme. ( Am aplicat mai intai, cateva zile, pasta de argila, apoi miere cu scortisoara, apoi propolis solid si in final bitter suedez. Consum aloe praspata pentru detoxifiere, iar acum ca am aplicat cataplasma cu bitter, am tras si eu o dusca de bitter, stiind ca imi este de folos. ) Cred ca Dumnezeu Care m-a ajutat de atatea ori ma va ajuta si acum, daca imi este de folos. Dumnezeu sa-ti ajute si tie.
Reply With Quote