View Single Post
Vechi 25.06.2011, 01:02:28
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
De curind in apostolul zilei (acum o saptamina) sfintul ap. Pavel , ca si Mintuitorul dealtfel , ne indeamna cu tarie poruncindu-ne : ,,... osebiti-va de cei ce fac faradelegea !" . Iar faradelegea o fac in primul rind toti cei ce ce nu sunt parte din madularul bisericii ortodoxe .
Sa-ti aduc aminte de faradelegile madularelor dintre care multe au ajuns la fapte mai rele ca paganii?

Citat:
De asemenea sa ne aducem aminte ca Hristos ne-a invatat multe , nu numai dragostea aproapelui ci si multe alte rigori . Ne spune Sf. Ioan teologul in a sa evanghelie ca daca s-ar fi scris toate cite a propovaduit/invatat si facut Hristos atunci cartile acelea nu ar fi incaput in aceasta lume .
Sigur ca da, taman rigorile nu s-au scris, dar alea i s-au descoperit lui Zaharia.

Citat:
Si ca sa o scurtam : este sau nu ortodoxa ? Cit de mult este in legatura cu biserica (spovedit , impartasit periodic, participarea la slujbe, etc) daca este ortodoxa?
Ca sa o scurtam: nu te priveste chiar deloc.
Topicul asta e pentru cei care au o inima, nu pentru zeloti.

Citat:
Toate acestea pt. ca ajutorul celor ce doresc sa il acorde sa nu fie spre osinda lor (sa nu uitam mustrarea data in vis de Hristos papei Grigore care s-a rugat pt. paginul imparat Nerva Traian si pt mintuirea lui ) ci spre folosul si isbavirea sorei din necaz !
Eu imi asum "riscul" din toata inima si nu cred ca sunt singurul.

P.S. Ai bun simt si foloseste topicul pentru ce scrie acolo sus, daca nu poti, abtine-te.

Sper din toata inima ca sora (nu colega, eu asa o simt) Ella sa nu ti-o ia in nume de rau, de altfel se astepta la chestii de genul asta, eu sincer nu ma gandeam ca poate fi CHIAR asa, dar tot sper sa te ierte.

Last edited by AlinB; 25.06.2011 at 01:07:37.