View Single Post
Vechi 25.06.2011, 16:44:00
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

din pacate Marcela, intr-adevar la oras casatoriile cam merg pe banda rulanta iar preotii nu mai solicita certificate de botez si nici nu intreaba (asa cum ai spus si tu) daca cei doi miri sunt crestini ortodocsi

eu cred ca daca ai cunostiinta care este biserica la care se va oficia cununia ai putea sa mergi sa vorbesti cu preotul de acolo si sa-i spui despre asta. Poti sa-l rogi pe dansul sa nu spuna nimanui din familie cine l-a informat ci doar sa discute cu mirii, le poti da un nr. de telefon sa-i contacteze. Preotul va spune ulterior ca cineva l-a instiintat despre aceasta si ca tine sa verifice ce i s-a spus. Nu este obligat sa divulge identitatea persoanei.

Nu trebuie sa consideri ca faci ceva gresit. Mai gresit este, cred eu, in fata Lui Dumnezeu sa te faci partasa la asa ceva.

Si intre timp, poti sa te rogi pentru cei doi sa-i lumineze Dumnezeu si sa inteleaga ca ceea ce vor sa faca nu este corect.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote