View Single Post
Vechi 25.06.2011, 17:03:15
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Cred că e suficientă o discuție cu preotul. El trebuie să se asigure că persoana care vrea să se căsătorească este botezată și trebuie să-i fie de ajuns simpla mărturie. Dacă acela minte, îi minte lui Dumnezeu și o face pe propria răspundere. Ce folos ai să te duci la preot, să te cununi, să te spovedești, dacă minți? Nu-ți va folosi la nimic.
In cazul meu sunt de acord cu cele de mai sus. Parintele care ne va cununa pe noi stie deja despre mine ca sunt ortodoxa din marturia mea, desi nu mi-a cerut-o dar... ce sa zic, atunci cand ne-am cunoscut era de Inaltare si l-am salutat cu Iisus s-a inaltat, eu la fiecare cuvant de-al dansului spuneam Doamne ajuta si Amin, asa cum fac de fiecare data cand vorbesc mai ales cu un preot, am discutat despre data cununiei noastre si m-a intrebat de ce am ales acea zi si i-am raspuns ca ne vom cununa pe 1 octombrie pentru ca ne dorim sa ne fie casnicia ocrotita de Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului.... avea suficiente "dovezi" ca sa-si dea seama ca nu sunt vreo "impostoare" intr-ale credintei.
Dar sunt si preoti care nu discuta, nu intreaba ci doar cununa pe banda rulanta, si atunci, in cazul din acest topic eu consider ca este de datoria Marcelei sa spuna ceea ce stie.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote