De ce am indraznit sa propun aceasta tema? Acum 3 zile m-am intors de la Techrghiol. La initiativa medicului am mers (pentru prima data acum 3 ani) la mare. Am o boala de oase care necesita tratament. Dar din pacate imi face bine "doar" trupul. Toata perioada cat am stat acolo nu am putut macar sa citesc o rugaciune, Nimic. NIMIC!! m-am chinuit cumplit. M-am intors cu trupul obosit si inima sangeranda...desi am primit ( ca intodeauna) binecuvantarea duhovnicului sa merg. Voi merge la spovedit saptamana viitoare si nadajduies ca ma voi linisti.
Dar din tot acest "rau" am avut si o mare bucurie..am ajuns la pr Arsenie Papacioc. Cred ca a fost unicul moment de bucurie in toata perioada concediului. Nu am putut sta mult cu sfintia sa este batran si f. bolnav. Dar intrebarea rugaciune versus plaja, s-a nascut in mintea mea acolo la usa chiliei lui...cred ca acel gand nu a fost deloc intamplator.
Voi cei care mergeeti la mare cum puteti impaca canonul, rug Doamne Iisuse..cu atmosfera de acolo? sau poate merg doar eu la mare?:):rolleyes:
|