Citat:
În prealabil postat de Lilith23
Melissa, draga mea, în primul rând îți mulțumesc că te-ai gândit la mine! Avea dreptate Cristi, mă așteptam la cârcoteli.
Ca să închid gura tuturor: sunt botezată ortodoxă, am avut o perioadă când am fost apropiată de biserică, mă spovedeam și mă împărtășeam. Acum, în ultimii ani, m-am îndepărtat. Nu vreau să își facă nimeni păcate rugându-se pentru mine. Eu nu am cerut nimănui nimic. Dar celor care mi-au oferit prietenia și bunătatea lor, precum și celor care m-au pomenit în rugăciunile lor, le mulțumesc din inimă!
Melissa, știu că ai avut doar intenții bune, îmi e imposibil să-mi exprim în cuvinte recunoștința! Ai toată dragostea și prietenia mea!
|
Cu aceasta postare am avut ocazia sa iau seama la motoul tau pe care ti l-ai ales .
Astfel pot sa-ti dau asigurari serioase ca toti fratii care sunt de religia dragostei tale te vor ajuta cu puterea rugaciunii lor , ca vei simti tu insuti aceasta si ca in final va fi bine .
Toti suntem la fel de pacatosi si de incercati in viata dar prin dragoste deschisa totul poate fi invins . Multi au invins viata si acum sunt bine . Capul sus !
Nici nu merita sa dai atentie circotasilor , asa cum spui tu, deoarece acestia nu au ajutat si nu au iubit niciodata pe nimeni ... sunt straini de acest fel de dragoste si nu sunt decit niste inchistati in propriile lor pareri . Nu te mai gindi ca vreunul ar putea cadea in ispite grele incercind sa te ajute . Este doar treaba lor !
Fi tare, mergi inainte , noi te sustinem . Sta doar in tine puterea de a invinge si de a merge mai departe !
PS : imi place ca print-un post mic ai stiut sa inchizi gura tuturor...circotasilor !
NB : in toata atitudinea ta exista un lucru bun : ca tu nu ai cerut nimanui nimic !