View Single Post
Vechi 29.07.2007, 11:21:53
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Bun, am inteles acum mai pe larg la ce anume va referiti.

1. Iustim44, s-a mai discutat tema "parintii transmit copiilor pacatele". Din ceea ce spui tu, rezulta ca Dumnezeu este razbunator si crud. Ce vina avea copilul?
2. Razele soarelui sunt nocive pt piele intr-adevar, dar sunt creme cu factor de protectie solara mare pt pielea sensibila. CHiar ma bucur ca s-a deschis un astfel de topic, pentru ca in cateva zile plec la mare...e interesant sa aflu opinii despre asta. De ce ma duc? Pentru ca imi place marea. Mai spunea cineva "daca intra in mare un pacatos ma spurca"; mie mi se pare abusrd. Nu imi pasa daca cel de langa mine este pacatos sau nu. Suntem oameni amandoi.
Mai departe...fetele care fac topless-nu va obliga nimeni sa va uitati la ele. Este pacatul vostru, nu mai dati atata vina pe ele. Nu le apar, nu as putea sa fac asa ceva, dar mi se pare absurd cum dati vina pe cei din jur cand aveti voi ganduri intime pe care le considerati pacatoase. faptul ca va uitati dupa ele dovedeste ca aveti rabufniri interioare, se vede ca va suprimati vointa si ca va chinuiti. Cei care nu fac asta, se pot uita pe plaja, vad oameni de toate soiurile, fara altfel de ganduri. Pentru ca sunt oameni normali, fara sa isi reprime sentimentele. Aveti mustrari de constiinta pentru ca plecati indoctrinati ca a merge la mare este un pacat. Incercati sa mergeti o data fara sa va ganditi la tot pasul ca veti arde in iad; simtiti nisipul fierbinte si marea sarata, plimbati-va seara pe faleza, adunati scoici. Sa vedeti ca odihniti va intoarceti.
Reply With Quote