Subiect: Un sfat...
View Single Post
Vechi 25.06.2011, 22:38:50
vintage
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de uncopil Vezi mesajul
Va multumesc tuturor pt sfaturi, mi-ati dat multe idei.
@skicolour m-a amuzat ff tare post-ul dv :D
@ioan cezar ati atins bine subiectul cu preoteasa(nu l-am luat in considerare inainte, dar si daca s-ar oftica intr-un fel-nu ar fi prima data-ma afecteaza catusi de putin)
@vintage liturghia orelor e de la catolici, iar noi suntem ortodocsi!

All in all, ma gandeam ca ii voi face ceva bun(o tarta poate) si ceva personalizat(aveti dreptate, carti are ff multe si citeste ff mult-are timp @Carmen FUNIERU).

Daca aveti alte sugestii, le astept cu nerabdare!

OFFTOPIC: Multumesc pt ajutor tuturor, conteaza mult, pt ca acesta a fost primul thread al meu, desi citesc forumul de mult! Asa ca sa ne auzim cu bine cat de curand!
Despre asta voiam sa spun cand am citat sfatul lui M. Dragomir.:

http://biserici-manastiri.blogspot.c...easurilor.html

Daca ai totusi banuieli ca nu sunt rugaciuni ortodoxe, fa doar un acatist.

Daca esti femeie (adolescenta sau matura) sfatul mei este sa eviti o relatie prea personala, familiara cu duhovnicul tau, daca nu esti ruda cu el...
Il poti sminti / ispititi cu gesturi de genul cadouri prea personale,laude, priviri fixe in ochi, glume, poante.
Ii poti arata aprecierea ta print-o atitudine decenta, serioasa si de ascultare. Roaga-te pt el la Dumnezeu si lasa-I Lui privilegiul de a-i face cadouri duhovnicului tau.

Spui ca nu-ti pasa de preoteasa daca o faci geloasa? Asta-i chiar flagrant! Trebuie sa spui asta la spovedit, ca e mare pacat.

Sau, sti ceva? Mai bine ti-ai schimba duhovnicul... pt ca mi se pare ca "e ceva putred in Danemarca"
Reply With Quote