multumesc Sf Necatrie,mare facator de minuni
"Pentru a nu fi mustrati ca femeia aceea ,chiar de nu avem priceperea de a marturisi minunile tale ,nu vom tacea a le grai altora despre ajutorul pe care il dai celor ce se roaga tie."
Vin sa scriu si eu despre minunea care s-a petrecut in viata mea.In urma unui control medical ,doctorul mi-a recomandat o tomografie sa fie sigur ce se intampla.A programat tomografie la 3 saptamani de la control ,spunandu-mi ca nu este chiar atat de grav,si numai in urma tomografiei va putea vedea ce se intampla.Va dati seama ca aceste 3 saptamani au fost atat de lungi , cat 2 luni pot sa zic .
Am inceput sa citesc neincetat actistul Acoperamantul Maicii Domnului si acatistul Sf .Nectarie .Nadejdea la Domnul era, ca sa scap cu bine Dupa 3 saptamani am facut tomografia, si rezultatul a fost unul bun, ce aparuse la radiografie nu mai se vedea la tomograf.Maica Domnului si Sf Necatarie , m-au ajutat si au mijlocit rugaciunile mele la Domnul .Nu stiu cum sa mai multumesc pentru ajutorul dat .
Sper din toata inima sa pot sa infapuiesc mai repede ce am promis pentru ajutorul dat.
''Slaba este credinta noastra ,dar fiind scarbiti si pagubiti ,la tine alergam cu credinta si cu lacrimi ,ingenunchind , rogumu-ne tie,Sfinte Ierarhe Nectarie , sa te rogi pentru noi lui Hristos,fiul lui Dumnezeu ,Cela ce n-a trecut cu vederea rugaciunile tale cele jertfelnice ,ci te-a ascultat si te-a intarit si te-a primit intru cerestile locasuri ''
|