Subiect: examen
View Single Post
Vechi 03.08.2006, 11:17:24
sovidiu sovidiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2006
Implicit

N-am patzit niciodata ca profesorii din facultate sa se uite ce ai in banca, in schimb unii isi dadeau seama daca copiezi si se apropiau de randul/banca in care stateai si te urmareau asa fel incat sa nu poti copia... Hartiile respective puteau sa fi fost ale unui coleg care probabil afland de subiectele care se vor da la examen a venit mai repede in sala respectiva, a studiat dar le-a uitat acolo si pe urma si-a amintit unde le lasase (daca era acelasi student) desi daca nu era acelasi poate intr-adevar le observase si-ti comunicase acest lucru cu conditia sa fi fost interzis ca in timpul examenului sa existe hartii, carti, caiete-n pupitre, deci raspunsul nu cred ca e foarte simplu de dat...
iar ca hartiile erau exact cu subiectul catre v-a cazut e intr-adevar surprinzator, dar poate ca si profesorul ar fi inteles ca nu va apartin hartiile daca erau singurele (nu ar fi gasit in banca sau la d-voastra altele) chiar daca contineau tocmai subiectul care cazuse si de ce sa va fi facut ceva daca nu le-ati fi consultat in timpul examenului, nestiind ce contzin, deoarece practic nici nu le observase-ti...
(Oricum mie mi-e clar: cineva a dat mita, a aflat subiectele, a studiat inainte de examen, si si-a uitat hartiile la locul cu pricina, macar nu e bun de infractor, si afland ca nu e bun poate va renuntza si il va ierta D-nul, e gluma, nu mi-e clar deloc nici de ce nu va permiteati sa picati examenul, nici de ce se da 1 daca copiezi, si multe altele, dar bine ca s-a terminat cu bine ca precis ati luat examenul)

Rog sa ma iertati pt analiza intelectuala si Doamne ajuta!
Reply With Quote