Citat:
În prealabil postat de Kronos
Atunci Scriptura ar trebui modificată astfel încât să spună adevărul despre Dumnezeu:
Dumnezeu are dragoste și nu Dumnezeu e dragoste.
Pentru că dacă Dumnezeu ar fi dragoste, atunci nu s-ar răzbuna pe om plătindu-i cu aceeași monedă, ci i-ar acorda-o necondiționat, indiferent de dorința omului. După cum am spus și dvs. confirmați, creștinismul afirmă că omul este liber, dar libertatea aceastuia se limitează doar la a-și sacrifica libertatea, dacă nu vrea să plătească.
Nu e ciudat că acest Dumnezeu iubitor care se pretinde a fi Iisus e în stare să „plătească” cu atâta sete...?
|
Sfanta Evanghelie ne-a fost data prin Duhul Sfant asa ca nu poate fi modificat cea ce este adevarat, asa cum vrem noi si cum ne-ar conveni noua, pt ca atunci am cadea in erezii.
Nu Dumnezeu se razbuna pe om ci omul nu vrea sa se apropie de Dumnezeu. Dumneata spui de virtuti insa vorbesti de ele de parca am ajunge la ele fff usor. De exemplu cum am putea iubi pe aproapele daca nu am face-o asa cum asa facut-o Hristos, iubindu-i pe evrei pana si-a dat duhul pe Cruce?
Ma intreb ce fel de libertate doriti... Libertatea de a nu pacatui sau de a pacatui dupa pofta inimii? Libertate de a iubi pe tot omul, indiferent de cum este?
Vedeti, noi nu am sti drumul de la Bucuresti la Suceava daca nu am dispune de harta, compas, drumuri etc. sau daca nu am fi indrumati de oameni, deci cum am putea cunoaste calea spre desavarsire daca nu prin indrumare. Dar atunci cand indrumarea vine direct de la Dumnezeu prin Fiul sau care s-a coborat in uraciunea asta de lume ca sa ne traga la El, care a murit pentru noi, atunci cum am putea spune ca el nu e Dragoste. Chiar Hristos spune ca a venit ca sa piara omul ci ca sa-l mantuiasca.
In cele din urma iti doresc sa cauti inainte sa acuzi, chiar daca nu crezi, cauta sa vezi de ce e asa, nu pe forum, nu la oameni du parerea lor ci la stalpii ortodoxiei. Crede ca TOTUL e adevarat din ceea ce spune Hristos iar daca nu crezi cauta din nou si din nou pt ca e adevarat. Avem nevoie de harta ca sa nu ne ratacim dar si de indrumatori, mai ales la un drum lung ca acesta care duce spre mantuire.