View Single Post
Vechi 26.06.2011, 13:48:16
Melissa
Guest

Implicit Ionel, Ionelule, NU MAI BEA BAIATULEEEE!!!

Citat:
Īn prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Culmea tupeului fariseic !

Iti permiti luxul sa indepartezi o romancuta de tara ei natala s ai pretentii orientale la scuze crestine !?
Unde te crezi, in harem vorbind cu eunucii ?
Sa-ti fie rusine ! Ceea ce faci tu este un pacat incomensurabil ! Esti Dumnezeu si eu nu stiu ?
Mai baiete, eu ti-am mai cantat o data melodia asta, cand ai deschis un thread despre musulmani, un loc unde instigai la URA si scria-i tot felul de povesti nemuritoare despre bietele romance care erau terorizate in toate felurile si pe toate planurile ( mai ales pe cel sexual) de musulmani ..Acea atitudine plina de URA, mi-a transmis un singur lucru : ca ti-a fugit iubita cu un arab frumos!

Ca atare, continui cu paranoia si te iei in cel mai mizerabil mod de Yasmina, doar ca tie cuvantul "IASOMIE"- care este un arbust plin de flori superb inmiresmate, ti se pare suspect de musulman.( probabil pentru ca este simbolul national al Pakistanului)

Ca atare, sa-ti fie tie rusine pentru aceasta atitudine! Ca aici NU ESTI DUPA BLOCURI, SA NE DAI "ELECTROSOCURI" ! Asa ca ai face bine sa-ti ceri scuze Yasminei pentru "micul" tau delir !!!