Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
Eu stiu ca sunt rece si calculat dar tu, ce vei face ? Cum va suna rugaciunea ta de ajutor ? : Doamne , ma rog inaintea ta pt. sora satanista si si pt. sora newage care stie ca poate birui viata singura , adica pe tine cel ce esti Calea , Adevarul si Viata, si inca ma rog inaintea ta pt. sora care-ti batjocoreste mama si inca pt. toate si toti care sunt impotriva ta deoarece tu m-ai invatat sa-i iubesc pe toti !!!
|
Amin.
Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
Crezi ca merge asa ceva ? Eu cred ca daca indrasnesti macar asa ceva te va prigoni Dumnezu ca si pe ucigas !
|
Da, tu crezi.
Dumnezeul nostru este Iisus Hristos, Cel care se ruga pe Cruce pentru cei ce-L batjocoreau. Dacă tu nu poți să te rogi pentru vrăjmașii tăi și ai lui Dumnezeu, măcar lasă-i pe ceilalți să o facă. Hristos este Domnul dragostei și al milei, nu al prigoanei. El vrea întoarcerea tuturor către Viață, deci să ne rugăm pentru luminarea eterodocșilor, pentru sănătatea și pacea întregii lumi, pentru îndreptarea noastră a tuturor către El. Acum, cît sîntem pe cale și încă nu s-a plecat vremea, cît încă nu e prea tîrziu.
Doamne ajută!