View Single Post
Vechi 26.06.2011, 14:26:06
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Astfel pot sa-ti dau asigurari serioase ca toti fratii care sunt de religia dragostei tale te vor ajuta cu puterea rugaciunii lor , ca vei simti tu insuti aceasta si ca in final va fi bine .
Toti suntem la fel de pacatosi si de incercati in viata dar prin dragoste deschisa totul poate fi invins . Multi au invins viata si acum sunt bine . Capul sus !
Nici nu merita sa dai atentie circotasilor , asa cum spui tu, deoarece acestia nu au ajutat si nu au iubit niciodata pe nimeni ... sunt straini de acest fel de dragoste si nu sunt decit niste inchistati in propriile lor pareri . Nu te mai gindi ca vreunul ar putea cadea in ispite grele incercind sa te ajute . Este doar treaba lor !

Fi tare, mergi inainte , noi te sustinem . Sta doar in tine puterea de a invinge si de a merge mai departe !
In primele momente mi-am zis : UUPSSS .."a `nnebunit lupu`!"..Apoi am constatat cu regret ca "lupu`" e in regula, doar ca nu a fost DIRECT ca de obicei, "vorbind si muscand, muscand si vorbind", ci a fost de-o ironie atat de fina, ca a cochetat cu bunatatea si cu iubirea!

Desi pare mai ironic decat s-a dorit mesajul cu pricina, nu este deloc :

"Lupule", iti sta mai bine in mana cu HARPA decat cu BĀTA !!!