View Single Post
Vechi 26.06.2011, 15:20:26
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Frate Zaharia,

Răspunsul tău a fost public, deci am tot dreptul să intervin cînd consider de cuviință. Altfel, te rog să scrii mesaje private și nu-ți va răspunde decît interlocutorul.

Domnule, oi fi eu amator și prost informat, nu neg. De aia sînt pe forum, să mă consult cu frații întru credință, să învăț de la ei. Dar de unde și pînă unde îl cunoști tu pe duhovnicul meu?! Te invit să-ți cotrolezi impulsurile și să conversezi civilizat în acest spațiu care se vrea creștinortodox. Vezi că vorba zboară, dar scrisul rămîne; să nu-ți pară rău mai tîrziu de ceea ce scrii acum în mare viteză.

Iartă-mă și Doamne ajută în continuare!
Tinere, daca sti bine romaneste citeste cu atentie ce scriu . Vei gasi raspunsuri reale si nu ofense efemere .
Pe de alta parte , zic sa o lasi mai usor cu amenintarile ... apropos de locul public .

Dar nu iti fa probleme , am inteles ce voiesti. Nu ne vom mai intilni in discutii ! In rest , ca esti prost sau nu , ca inveti sau nu de pe universitatea forum ... este doar treaba ta !
Dupa ce ma ameninti , care mai este sensul cererii de iertare ? Sau ai dobindit stereotipii ,,ortodoxe", altele decit iubirea aproapelui ?
Asteptam mult mai multa maturitate . Dar de, asta este ...

Ramii cu bine !