View Single Post
Vechi 26.06.2011, 15:45:28
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Tinere, daca sti bine romaneste citeste cu atentie ce scriu . Vei gasi raspunsuri reale si nu ofense efemere .
Pe de alta parte , zic sa o lasi mai usor cu amenintarile ... apropos de locul public .

Dar nu iti fa probleme , am inteles ce voiesti. Nu ne vom mai intilni in discutii ! In rest , ca esti prost sau nu , ca inveti sau nu de pe universitatea forum ... este doar treaba ta !
Dupa ce ma ameninti , care mai este sensul cererii de iertare ? Sau ai dobindit stereotipii ,,ortodoxe", altele decit iubirea aproapelui ?
Asteptam mult mai multa maturitate . Dar de, asta este ...

Ramii cu bine !
Scuză-mă, Zaharia dragă, unde vezi tu amenințări? Ți-am amintit că sîntem într-un spațiu public, unde am voie să intervin oricînd voiesc, fără să încalc vreo regulă.

Asta e a doua oară cînd un frate ortodox de pe forum îmi refuză prietenia. Cum este posibil așa ceva între membrii aceleiași Biserici Ortodoxe - nu înțeleg. Domnilor, ce credeți domneavoastră că se întîmplă în momentul în care ne împărtășim cu Trupul și Sîngele Lui Hristos? Ce este Trupul Lui Hristos dacă nu Biserica, adică noi toți impreună? Cum dar ne vom împărtăși unii de dragostea celorlalți prin intermediul Lui Hristos din Sfîntul Potir dacă noi, cei care îndrăznim să ne apropiem avem probleme de împărțit unii cu alții, eventual sîntem certați cu cineva? Zaharia, nu glumi cu așa ceva, că e foarte grav. O dată ce am intrat în Biserică, trebuie să fim mădulare ale aceluiași Cap care este Însuși Hristos-Dumnezeu. Deci cum este posibil să aud de la un frate de-al meu că îmi refuză prietenia sau că nu ne vom mai întîlni în discuții?! Oameni buni, în Biserica Domnului nu ne jucăm de-a comuniunea, ci trebuie să o împlinim, adică să fim una în Hristos.

Deci frate al meu în Hristos, dacă te-am supărat atît de tare, te rog sincer să mă ierți, căci poate săptămîna viitoare, cu ajutorul Domnului, voi merge să mă împărtășesc din Potirul cel Sfînt cu dragostea ta și a voastră. Altfel cum voi putea îndrăzni să mă apropii fără de osîndă de Sfîntul Trup dacă tu ești supărat pe mine?

Ascultați Noul Testament ortodox online.