View Single Post
Vechi 26.06.2011, 17:11:12
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Dar Pustan a facut-o! Crucile care le priveati chioras au aparut si la voi pe biserici. Elementul rusinii nu mai exista! Temelia voastra e pe nisip!
Cat despre botez eu nu stiu sa fi botezat Iisus pe cineva iar penticostalul face confuzie intre botezul cu apa si cel cu foc!
Apoi am o intrebare pentru voi(banuiesc ca penticostalul stie despre ce vorbesc) cei din afara bisericii ortodoxe. Cu ce ati sarat pamantul cand voi nu ati existat mereu?Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va capata iarasi puterea de a sara? Atunci nu mai este buna la nimic decat sa fie lepadata afara si calcata in picioare de oameni. (Mat.5:13) Apoi putin despre solo scriptura:Daca zicem ca n-avem pacat, ne inselam singuri, si adevarul nu este in noi. (1Ioan.1:8) daca inlocuim pacatul cu cuvantul greseala propozitia ar suna asa: daca zicem ca nu putem gresi ne inselam singuri, si adevarul nu este in noi. (1Ioan.1:8) Atunci ce pretentii avem de la solo scriptura!? Deoarece scriptura nu avem cum sa nu o gresim in interpretare deoarece noi oricum gresim !
Si atunci de ce spune ca biserica este stalp si temelie al adevarului? Deoarece biserica este indrumata de Duhul Sfant si prin ascultare se pastreaza credinta prin ascultare fata de oamenii mai sus pusi! Caci stim ca in biserica credinciosii au functii diferite! De aceea se si adreseaza Ioan in apocalipsa episcopilor strict personal deoarce ei sunt capii bisericii! Dar si ei pot gresi daca nu sunt in comuniune cu ceilalti episcopi! Iar daca toti episcopii cad de la adevar biserica nu mai poate prezenta evanghelia cum trebuie nu poate fi egala cu adevarul si rezulta ca este biruita !
P.s Daca ei se considera sfinti noi stim ca sunt mai degraba altfel. farisei. Pe you tube arata ca unii preoti si nu numai au parul mai lung. Sunt exact ca fariseii care aratau cu degetul la apostolii si la Iisus si cautau orice ca sa-i prinda in viclesug. Culmea ca si la ei Iisus apare cu par lung...
Reply With Quote