Citat:
În prealabil postat de guardian knight
Trebuie mai degraba sa ne intelegem atacatorii,si nu sa mergem cu para la admin, ceea ce este o atitudine lasa si urata din partea oricui, de lovitura pe la spate !
Iar daca cineva te ataca insistent ,poti ignora dialogul cu acea persoana ,ca nu te obliga nimeni sa-i mai raspunzi sau sa ai vreo reactie fata de el !!!
|
Eu nu sunt aici pt a fi atacata abuziv sau pt a primi speculatii facute de altii,care sufera de scenarita! Nu am facut nimic concret ca sa merit ura si dispretul unor useri;imi cantaresc in mod constant cuvintele pt a nu supara pe cineva...
Faptul ca idul meu Yasmina deja"ma insoteste cu un arab" este prea mult,intelegi????
De altfel nu am facut comentarii in care sa-i INTERZIC Laurei sa se intoarca,ci v-am povestit tuturor DIN EXPERIENTA MEA!!!!
=Mare diferenta,nu-i asa????
Iar concluzia mea,a fost ca Laura urmareste sa plece de langa parinti care au probleme,si transmit in familie o stare perpetuala a neintelegerii,dizarmoniei;iar ea spune clar ca are doua variante:Romania si ANGLIA!!!
Pai ce are Anglia de-a face cu Romania???Vrea sa vina in Romania pt Romania sau urmareste altceva?Aceastea erau discutiile cand "crestinul"IonelS mi-a sarit la beregata!