View Single Post
Vechi 26.06.2011, 19:23:41
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Carmina nu e nume romanesc.. Plus ca pare catolic. Ai retezat din tragismul situatiei cu numele asta. Altfel m-ar fi miscat povestea.

(semnat:
Criticul etern nemultumit.)

@IonelS
Cred ca e bine sa te abtii de la presupuneri aiurea.
Yasmina e nume de user si inseamna iasomie (un user cu o fire poetica sau incantat de arome/parfumuri). Asta-i tot ce se poate spune si deja am intrat partial in domeniul speculatiei.
Pentru lucruri in plus datorezi scuze.
Multumesc Doamnelor(Melissa,LaPetiteMoc si Anna21) pt sustinere.

Asa este,Yasmina vine de la dragostea mea tumultoasa pt plante si flori,inclinatia pt biologie,horticultura si gradinarit dar si incantarea aromelor/parfumurilor de flori si de natura;apoi este un nume care pt mine rezoneaza cu istoria antica,perioada foarte frumoasa pt umanitate!
Pana si adresa mea de email este"floare-exotica"...(unii au facut misto ca as fi dansatoare din buric...)
Deci nu mai cautati senzationalul acolo unde nu exista:sunt urmasa unui gradinar cu sere de flori de la marginea Bucurestiului(strabunicul)si a unui inginer horticultor(bunicul)-deci aschia nu sare departe de trunchi!!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.