Subiect: aspectul fizic
View Single Post
Vechi 29.07.2007, 17:32:31
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsm
Ma iertati!
Am 45 de ani si am nascut cinci copii, in viata sunt doar trei (doi au murit imediat dupa nastere...)am doar cateva kilograme in plus si asta fiindca L-am rugat pe Tatal sa imi ajute sa nu ma scol niciodata de la masa fara sa las acolo un locsor gol, mananc paine mai mult la micul dejun si pranz, seara incerc, pe cat posibil, sa nu mananc. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa avem masura in toate.
Mie imi plac foarte mult dulciurile...intotdeauna imi spun ca nu trebuie sa abuzez!
M-as bucura daca cineva de aici mi-ar spune cum sa procedez atunci cand ma supara copiii...nu mai am rabdarea de alta data, ii cert cam des, este adevarat ca pe buna
dreptate, dar as dori sa fiu mai blanda...Bunul Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa fim asa cum doreste EL!
Buna vsm. Pot s apsun ca asa cum procedezi tu cu copii tai atunci cand ii certi, asa facea si mama cu mine si fratele meu, ne certa cam des, de multe ori avand ea dreptate, dar mai erau si momente in care isi varsa nervii pe noi, din cauza ca se certa cu tata. Iti dau un sfat cum sa iti schimbi atitudinea fata de ei atunci cand le tii morala: incearca sa le acorzi si lor un pic de atentie atunci cand ei vor sa isi aduca argumente ca nu ar fi asa cum spui tu, e bine sa le lasi si lor dreptul de a se apara, chiar daca nu e adevarat ce spun, dar lasa-i sa se exprime, pt. ca altfel ei se supara si mai rau cu nu le este auzita si parerea lor.
Reply With Quote