View Single Post
Vechi 27.06.2011, 04:48:45
ALEXANDRU ANASTASIU's Avatar
ALEXANDRU ANASTASIU ALEXANDRU ANASTASIU is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.03.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit Medicina contemporană și vindecările ei 75

Luca 10:18. Și le-a zis: Am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer.
Apoc.12:3. Și alt semn s-a arătat în cer: iată un balaur mare, roșu, având șapte capete și zece coarne, și pe capetele lui, șapte cununi împărătești.
Apoc.12:4. Iar coada lui târa a treia parte din stelele cerului și le-a aruncat pe pământ. Și balaurul stătu înaintea femeii, care era să nască, pentru ca să înghită copilul, când se va naște.

Căzând ca un fulger din cer și din Lucifer devenind Balaur, cu invidie a vrut să ne facă să cădem și noi prin același raționament hulitor, ca să fim și noi ca el, nu dumnezei (cum ne propunea mincinos) ci draci. Aceasta o insuflă prin panteism la toți idolatrii, între care se înscriu și homeopații, și toți care primesc această rațiune se fac asemenea lui.

Isaia 14:13 Tu care ziceai în cugetul tău: "Ridica-mă-voi în ceruri și mai presus de stelele Dumnezeului celui puternic voi așeza jilțul meu! În muntele cel sfânt voi pune sălașul meu, în fundurile laturii celei de miazănoapte.
Isaia 14:14 Sui-mă-voi deasupra norilor și asemenea cu Cel Preaînalt voi fi".
Isaia 14:15 Și acum, tu te pogori în iad, în cele mai de jos ale adâncului!

Fac.3:5 Dar Dumnezeu știe că în ziua în care veți mânca din el vi se vor deschide ochii și veți fi ca Dumnezeu, cunoscând binele și răul.

Homeopatia, prin cele explicate așa de frumos de Antonia, hulește că leacul homeopat ne dă dumnezeiasca fire și devenim noi dumnezei după fire. Astfel că nici Dumnezeul Cel adevărat, după ei, nu mai este Dumnezeu adevărat, nu mai are aseitatea, căci iată că până la noi nu era complet, îi lipsea din firea lui ceva (adică noi), se putea schimba și altera și îmbolnăvi (căci ei zic că este o îmbolnăvire a firii dumnezeiești). Ori un dumnezeu schimbător, pătimaș, nedesăvârșit nu este dumnezeu. Vedeți cum homeopatia este răutatea cea veche mascată în medicina cea nouă? Și așa zic ei că „leacurile homeopate” sunt mai mari decât Sfânta Împărtășanie, căci „remediile homeopate” ne dau dumnezeiasca fire.

Pe scurt homeopatii teoreticieni fac prin ideologia lor pe Dumnezeu făptură și pe făptură Dumnezeu iar homeopații practicieni, chiar dacă nu cred aceasta pe față, însă o susțin cu putere în taina inimii și "leacurilor" lor masonice, cu știință sau fără știință, practicând roadele acestei teorii, și fiindcă nu vădesc pe față teoria sunt mai periculoși că se înșeală și înșeală pe mai mulți:

"Matei 7:15 Feriți-vă de proorocii mincinoși, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori.
Matei 7:16 După roadele lor îi veți cunoaște. Au doară culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini?
Matei 7:17 Așa că orice pom bun face roade bune, iar pomul rău face roade rele.
Matei 7:18 Nu poate pom bun să facă roade rele, nici pom rău să facă roade bune.
Matei 7:19 Iar orice pom care nu face roadă bună se taie și se aruncă în foc.
Matei 7:20 De aceea, după roadele lor îi veți cunoaște."

Desigur că dacă citiți scrierile „homeopate” ale doctorilor „ortodocși” (vom dezbate această problemă la capitolul „homeopatie”) ei vor spune că nu cred așa ceva ci doar beneficiază, fără explicații, sau cu explicații putrede, de rezultatele „frumoase” ale „homeopatiei” dovedite experimental. Așa zic și yoghinii cu Yoga lor cu medicina Ayurvedică, că nu e credință ci ca spălatul pe dinți. Rezultatele lor, cercetate cu discernământ, au toate caracteristicile acțiunii de vindecare demonică (vom discuta aceasta mai pe larg la capitolul homeopatie), tipică tuturor medicinelor idolatre din trecut sau din prezent.

După cum o babă de la țară care se împărtășește cu Sfintele Taine nu poate explica diferențele între Persoană, Fire și Har în Sfânta Împărtășanie dar totuși se împărtășește și se îndumnezeiește prin Sfintele Taine, pentru că ea crede că dobândește bine prin Ele, tot așa cine se împărtășește cu împărtășania satanistă a homeopatiei, deoarece crede că primește prin ea bine se îndrăcește, indiferent dacă înțelege sau nu toată credința falsă, panteistă, al cărui ritual (mai lung decât Sfânta Liturghie) are ca produs final „leacul homeopat”.
Desigur că îndrăcirea este cu atât mai accentuată cu cât credința în panteism este mai mare [căci ortodocșii au o oarecare protecție că ei nu cred că e un ritual ci doar o medicină (dar au vină că nu cercetează dacă este sau nu ritual, că nu au credința lămurită și deci prin aceasta dau drept satanei să lucreze)] după cum și roadele Sfintei Împărtășanii sunt mai mari cu cât credința în Hristos este mai adâncă.

Diferența este însă că dacă cineva mănâncă Sfintele Taine cu nevrednicie se osândește, ba chiar se îndrăcește, pe când cineva care ia „remediile homeopate” cu „vrednicie” nu se răsplătește și nici nu se îndumnezeiește.

I.Cor.11:27. Astfel, oricine va mânca pâinea aceasta sau va bea paharul Domnului cu nevrednicie, va fi vinovat față de trupul și sângele Domnului.
I.Cor.11:28. Să se cerceteze însă omul pe sine și așa să mănânce din pâine și să bea din pahar.
I.Cor.11:29. Căci cel ce mănâncă și bea cu nevrednicie, osândă își mănâncă și bea, nesocotind trupul Domnului.
I.Cor.11:30. De aceea, mulți dintre voi sunt neputincioși și bolnavi și mulți au murit.
I.Cor.11:31. Căci de ne-am fi judecat noi înșine, nu am mai fi judecați.

Ioan 13:26. Iisus i-a răspuns: Acela este, căruia Eu, întingând bucățica de pâine, i-o voi da. Și întingând bucățica, a luat-o și a dat-o lui Iuda, fiul lui Simon Iscarioteanul.
Ioan 13:27. Și după îmbucătură a intrat satana în el

Încă o dată îți mulțumesc Antonia din toată inima pentru frumoasa postare care ne-ai dăruit-o și vă chem pe toți la astfel de postări înțelepte, să se vadă că nu numai eu sunt împotriva homeopatiei și bioenergiei ci toți ortodocșii ce cercetează cu sinceritate problema ajung la aceeași concluzie. Echilibrul, și felul tău nepătimaș de a expune problema este o mărturie pentru noi toți că te afli în adevăr. Nu e bine să combatem minciuna cu patimă că pierdem. Noi doar să mărturisim cu dragoste iar dacă nesincerii nu se întorc nu va mai fi vina noastră.

Iez.3:17. "Fiul omului! Iată, te-am pus străjer casei lui Israel; vei asculta deci cuvântul ce-Mi va ieși din gură și-l vei vesti ca din partea Mea.
Iez.3:18. De voi zice celui rău: Vei muri! și tu nu-l vei înștiința, nici nu-i vei grăi, pentru a abate pe cel rău de la calea lui cea rea, ca să trăiască, cel rău va pieri în nelegiuirea sa și Eu voi cere sângele lui din mâna ta.
Iez.3:19. Iar dacă tu vei înștiința pe cel rău și el nu se va întoarce de la răutatea lui și de la calea sa cea rea, acela va pieri de păcatul său, iar tu îți vei mântui sufletul tău.
Iez.3:20. De asemenea, când cel drept se va abate de la dreptatea sa și va săvârși răul când voi pune înaintea lui o cursă și va muri, dacă tu nu l-ai înștiințat, acela va muri pentru păcatul său, iar faptele lui de dreptate, pe care le-a făcut el, nu i se vor pomeni, și Eu voi cere sângele lui din mâinile tale.
Iez.3:21. Iar dacă tu vei înștiința pe cel drept să nu păcătuiască și el nu va păcătui, atunci va fi și el viu, pentru că a fost înștiințat și îți vei mântui și tu sufletul tău".

Dacă mi-ajută Dumnezeu revin săptămâna viitoare când termin sesiunea.
Doamne ajută!

SF. MARCU ASCETUL: "Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea"

Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici:
Fratele Traian Bădărău (Tătăică)

Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată legătura.

Last edited by ALEXANDRU ANASTASIU; 27.06.2011 at 13:06:05.
Reply With Quote