Citat:
În prealabil postat de bairstow
Nu stiu cine a scris dar ii spun acestuia ca bisericile voastre nu aveau cruci acum vreo 30 de ani! Sa vii cu poze ca argument daca poti dovedii ca nu e adevarat cea ce spun!(Dar eu stiu de la batrani si nu numai ca nu aveati ba chiar o dispretuiati). Si pe mormonii frati vostri in n erezii spun ca la ei nu s-a practicat poligamia. dar zecile de romane si carti istorice dovedesc inselaciunea!
Aceste biserici au inceput sa si le puna (crucile) pe biserici(sau pe fatada bisericilor) din cauza ca ori sunt conduse de cineva ori ca adopta una de la alta obiceiurile lor! De exemplu penticostali au un semn asemanator cu adventii. Biblia si o flacara! Adventii mai adauga si crucea ce pare rasturnata!
|
Ori aveți probleme de percepție, ori încercați să dezinformați userii forumului. Niciuna din situații nu vă este prea favorabilă. Pentru a termina cu părerile habarniste, iată sigla Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din care rezultă că crucea este în centrul propovăduirii evanghelice și nu e câtuși de puțin "
răsturnată"!
http://www.adventist.org/world-church/logo/index.html
Citat:
Cat despre injuraturile unor asa zisi ortodocsi trebuie sa precizam ca ele sunt adresate in special diavolului!
|
Interesantă și hazlie scuză

Nu doamnă/domnule, eu mă refeream la înjurăturile adresate lucrurilor sfinte. Nu le puteți nega în spațiul mioritic. Ăla ortodox de 2.000 de ani!
Citat:
Si cel mai important: daca fac o secta in care nimeni nu are voie sa injure nu inseamna ca e si adevarata!
|
Niciuna dintre bisericile NP nu are ca punct de doctrină "interdicția de a înjura". Un creștin pur și simplu nu înjură. Nici măcar pe diavol...