Citat:
Īn prealabil postat de Lilith23
Cancerul, impreuna cu o variata paleta de boli, se previne prin adoptarea unui stil de viata sanatos. Insa, intr'adevar, acesta poate fi tinut sub control, incetinindu'i sau impiedicandu'i progresul, cu tratamente naturiste.
Raze?! La cancer limfatic? In general, razele se folosesc la tipurile de cancer ce pot fi localizate [tumori etc]. Cancerul limfatic si leucemia implica sistemul circulator, aceste tipuri de cancer nu pot fi localizate. Nu stiu ce raze ati facut.
|
Am facut cobaltoterapie (6 saptamani consecutiv) pt ca am avut si o tumoare de 25 cm pe mediastin, ce nu a putut fi operata pt ca era localizata si pe artera aorta a inimii...si nici un medic nu a riscat.Diagnosticul exact este limfom nonhodkin malign cu celula mare B mediastinal difuz.Acest tip de cancer daca nu-l descoperi la timp te umpli de ganglioni si tumori f repede, ceea ce s-a intamplat si in cazul meu.
Prin tratamentele naturiste urmaresc impiedicarea evolutiei bolii si de ce nu vindecarea, daca va fi ingaduita de Dumnezeu.Orice incerc numai sa nu mai fac citostatice pt mi-au afectat mare parte din organe.