Citat:
În prealabil postat de anita
Sunt de parere sa nu mai continuati in acest sens.
Dumnezeu e cel care stie cum e mai bine pentru fiecare.
Unii au plecat din motive economice ,altii pentru ca nu si-ar fi putut realiza visul de a avea de ex. o casa cu piscina in Romania desi o duceau bine si aici ,dar stateau la bloc.
Asa cum d-voastra incercati sa o determinati pe copila sa vina in tara altii trag de cealalta parte convinsi ca ei au dreptate.
Eu as sfatui-o pe Laura sa se apropie de mama ei si sa lupte pentru unitatea familiei.
Daca se simte dezradacinata acolo pentru ce sa mai stea ?
Parintii stiu ca nu trebuie sa le impuna copiilor o anumita facultate ,un anumit partener de viata.
Dar pentru ce isi asuma ei dreptul de a-i lua din mediul lor in care s-au dezvoltat ,prieteni ,bunici ,rude si a-i duce in o tara unde nu se regasesc.
Alta e situatia cand acesti copii sunt micuti si cresc acolo sau ei insisi cer sa plece.
Eu am prietena care a plecat cu fata si sotul in Canada si fata dorea neaparat sa plece ,la 10 ani.
S-a adaptat foarte bine ,a facut studii, ii este bine acolo.
Eu personal n-as putea sa plec dar am avut ,eu si sotul ,permanent un loc de munca.
|
Ce simplist le judeci tu pe toate, Anita? Oare de ce cautati voi explicatii dincolo de limitele intelegerii voastre ?
Lasati-o pe Laura sa decida singura cu Dumnezeu alaturi.