View Single Post
Vechi 27.06.2011, 10:48:41
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Sunt de parere sa nu mai continuati in acest sens.
Dumnezeu e cel care stie cum e mai bine pentru fiecare.
Unii au plecat din motive economice ,altii pentru ca nu si-ar fi putut realiza visul de a avea de ex. o casa cu piscina in Romania desi o duceau bine si aici ,dar stateau la bloc.
Asa cum d-voastra incercati sa o determinati pe copila sa vina in tara altii trag de cealalta parte convinsi ca ei au dreptate.
Eu as sfatui-o pe Laura sa se apropie de mama ei si sa lupte pentru unitatea familiei.
Daca se simte dezradacinata acolo pentru ce sa mai stea ?
Parintii stiu ca nu trebuie sa le impuna copiilor o anumita facultate ,un anumit partener de viata.
Dar pentru ce isi asuma ei dreptul de a-i lua din mediul lor in care s-au dezvoltat ,prieteni ,bunici ,rude si a-i duce in o tara unde nu se regasesc.
Alta e situatia cand acesti copii sunt micuti si cresc acolo sau ei insisi cer sa plece.
Eu am prietena care a plecat cu fata si sotul in Canada si fata dorea neaparat sa plece ,la 10 ani.
S-a adaptat foarte bine ,a facut studii, ii este bine acolo.
Eu personal n-as putea sa plec dar am avut ,eu si sotul ,permanent un loc de munca.
Ce simplist le judeci tu pe toate, Anita? Oare de ce cautati voi explicatii dincolo de limitele intelegerii voastre ?

Lasati-o pe Laura sa decida singura cu Dumnezeu alaturi.