Subiect: cuvinte de folos
View Single Post
Vechi 27.06.2011, 14:57:15
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
"Astazi Eu stau la usa inimii tale ca un cersetor,Eu singurul si adevaratul Imparat si Domn.
Eu bat si astept.
Grabeste-te sa-Mi deschizi prin smerenie;nu mai aduce motiv intinaciunea si saracia ta.
Daca ti-ai cunoaste-o pana-n adanc si deplin,ai muri de durere.Dar ceea ce M-ar durea pe Mine ar fi ca tu si acum sa te indoiesti de dragostea ce o am Eu pentru tine.
Crede ca Eu pot totul si tu nu poti nimic fara Mine;doar pacatul esti in stare sa-l faci fara ajutorul meu.
Sa nu te increzi in tine fara Mine,caci altfel voi fi nevoit sa te las in cadere in masura cu care tu te apreciezi.
Nu te framinta ca n-ai virtuti.Am sa-ti dau Eu Sfintenia Mea.Deschide-ti inima prin pocainta si Ma primeste in potirul sufletului tau prin Trupul si Sangele Meu,pe care in dar ti-L dau la Sfanta Liturghie. Atunci o sa te fac sa intelegi totul si sa Ma iubesti mai mult decit iti inchipui. Lasa sa curga Sangele Meu in sangele tau si sa bata inima Mea in inima ta.
Eu ti-am dat-o pe Sfanta si Preacurata Mea Maica.Lasa sa treaca totul prin inima Ei curata ,incat sa poata mijloci pentru tine.
Orice s-ar intimpla,nu astepta sa devii sfant ,ca pe urma sa Ma iubesti...in acest fel tu nu m-ai iubi niciodata.
Si acum ,du-te !....
Eu sunt cu tine!!!..."...........Ierom.Rafail Noica
Reply With Quote