Ai evitat dovada, cat despre raspunsuri care le-am dat ori esti neatent ori nu le intelegi ori o faci pe rau voitul. Normal ca a injura nu e un lucru bun eu am zis doar de ce unii ortodocsi injura si apoi am demonstrat ca daca un om sau o biserica nu injura nu inseamna ca ele sunt si sfinte! Apoi cat priveste cele sfinte esti cam naiv. Cand zici cineva "dumnezeii care te-au facut" nu inseamna ca acesta vorbeste aici de Dumnezeu ci de diavoli! Nu e bine sa injuri dar nici sa exagerezi !Daca ar citi un penticostal sau un protestant fara sa fie partinitor ar intelege cel putin ca nu ai dreptate. Cat despre sigla adventilor eu am zis ca pare rasturnata nu ca e rasturnata! Defapt unde se termina varful cruceii? Putem spune ca e si rasturnata! Depinde de unde consideram ca se termina varful ei. Oricum privita mai ales de la distanta asa pare dupa parerea mea .Iar sigla adventista seamana cu cea penticostala! Apropo de sigle. Tot biblice sunt?!?
P.S dovada nu o ai deoarece bisericile voastre ale protestantilor nu au avut cruce! Acum 15 ani cand a intrat cineva la baptisti acestia la intrebarea de ce nu au cruce au raspuns: cum domnule dar acesta este un element al rusinii! Si asa stiam si eu doctrina voastra de atunci!
Last edited by bairstow; 28.06.2011 at 10:29:59.
|