Subiect: Cine ma ajuta??
View Single Post
Vechi 29.07.2007, 23:59:42
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maslinul
Incerc sa fiu un adevarat crestin.Incerc sa incalc cat mai putin LEGEA divina,(perfect nu sunt!)exprimata prin cele 10 porunci.Biblia ne spune CREDETI.Vreau sa cred dar ceva ,nu ma lasa sa am o credinta care sa devina o obsesie...Plec la biserica,fac rugaciuni,dar ,mintea imi ia razna de la un timp spre treburi lumesti ,concentrarea imi scapa,uneori nu mai am rabdare sa ascult predicile,sa ma rog...desi nu doresc asta si sufar.Cine ma ajuta sa trec peste toate astea?Cum pot sa cred cu adevarat,din tot sufletul meu?Pace tuturor!!
Draga Maslinul, incerc sa te linistesc, spunandu-ti: nu renunta in a merge la biserica la Sfanta Liturghie, nu renunta la rugaciuni, cand simti ca-ti fuge gandul in alta parte, zi rapid, rugaciunea inimii: " DOAMNE IISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIESTE_MA PE MINE PACATOSUL ", cand ai inceput o rugaciune si-ti vin in minte te miri ce ganduri care mai de care mai urate , incepe rugaciunea de la inceput, si faci asta de atatea ori, pana
" cel rau ",te lasa in pace. Ai sa vezi ca vei reusi. Ce frumos ai zis " vreau sa cred ", asa sa si faci, sa crezi ca doar prin rugaciune, post si milostenii te vei apropia tot mai mult de ceea ce se numeste a fi CRESTIN. Iti doresc din toata inima sa reusesti sa scapi de aceasta obsesie pe acre ti-o creaza " CEL RAU ", ii este ciuda ca te pierde. DOAMNE AJTA-TI! cu drag,icamilin
Reply With Quote