Citat:
În prealabil postat de Mihai36
Daca nu ma insel si Observatorul astronmic al Vaticanului a transmis informatia ca exista extrateresti insa eu nu cred ca sursa informatiei este Observatorul ci ca in realitate informatia provine din mai vechi revelatii tainuite intre care unele tainuite si de ortodoxie insa la Vatican pastrate textual mai pe dea-intregu.
Din cite am inteles de la oameni care au avut acces la aceste biblioteci revelatia spune ca intradevar exista extraterestri (de mai multe feluri) dar ca interventia si ajutorul celor buni deocamdata nu este permisa -cum spunea si cel intervievat.
Civilizatia noastra se situeaza undeva la mijloc (din punct de vedere spiritual) si este pe punctul de a face pasi importanti in ceea ce privete evolutia mai cu seama cea spirituala.
Se vorbeste si de Comunitata Civilizatiilor Superioare la care vom adera si noi dar nu mai devreme de anul 2072. Pina atunci va trebui sa avem o organizare unitara la scara intregii planete si un for unic de reprezentare.
|
Chiar ieri am vazut un interviu cu reprezentatul sectei raelienilor in Romania. Acestia spun ca sunt atei si ca oamenii au fost creati in laborator de extraterestrii. Vor sa construiasca o ambasada ca sa-i primeasca pe extraterestrii cand vor veni.
Se pare ca nu i-a dus capul mai departe, sa se gandeasca si de unde au aparut extraterestrii aia, poate i-a creat cineva si atunci nu mai sunt atei.