View Single Post
Vechi 28.06.2011, 13:57:04
simona's Avatar
simona simona is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2005
Locație: italia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dasy de Mara Vezi mesajul
__________________________________________________ __________________________
Domnul Dumnezeu sa va lumineze si sa va dea in gand lucruri ziditoare.
De ce ateptati cu cununia pana in august? Daca ati hotarat, faceti-o pe loc, fara pompa, deosebita, planificare ptr. a va satisface dorinta de a va arata, de a merge in luna de miere s.a. Aratati-va numai Lui Dumnezeu mergand impreuna cu nasii, caci aceasta va v-a fi primit. Fiti smeriti si calcati mandria in picioare, caci facand asa indepartati pe necuratul de la casa si sufletele dv. si atunci va fi primita si rugaciunea ce o faceti, nu numai ptr fiul dv, dar si ptr. altii. Caci spunea cuviosul parinte Paisie Aghioritul, ca atunci cand faci ceva duhovnicesc din mandrie , aghiuta iti strica planurile. Nu uitati ca taina casatoriei este ceva de o inaltime duhovniceasca foarte inalta - binecuvantata de Insusi Domnul nostru Iisus Hristos - lepadati toata mandria si mergeti in cea mai simpla imbracaminte, poate sa fie nou nouta, caci incepeti o viata curata, binecuvantata de Dumnezeu, dar nu cu pompa si cat mai iute si luna de miere petreceti-o intr-un frumos pelerinaj. Caci ce faceti dv nu este bine. E ca si cand ati spune "Doamne mai lasa-ma sa pacatuiesc si apoi ma voi intoarce la tine". Cugetati la tampenia aceasta, care am spus-o eu nemernicul.....! Este aceasta ceea ce doriti. Ganditi-va la bogatul ccare a avut multa recolta si s-a hotarat sa darame ahmbarele, iar in locul lor sa faca altele noi, ca sa-i incapa bunurile ce le avea peste nevoile lui si Dumnezeu l-a luat in aceea noapte si n-a mai ajuns sa faca ce si-a dorit.
Fie ca Domnul Dumnezeu sa va lumineze si pe dv si pe viitorul dv sot legitim, sa va binecuvanteze si sa primeasca rugaciunile fratiilor dv si sa petreceti in pace si cu "viitoarea dv nora".
Mare este multimea indurarii Tale Doamne, asculta rugaciunile noastre si nu ne intoarce desrti.
Multumesc pentru raspuns,cununia deja am hotarat sa o facem in august,nasii sora si tatal meu sunt in tara,noi locuim in Italia si deja este totul aranjat, adica biserica platita.nu vom face nuntra cu fala va fi simpla pentru ca ne/am dorit mereu dar de fiecare data ni s/au ivit piedici.DOAMNE AJUTA!