View Single Post
Vechi 28.06.2011, 14:28:06
simona's Avatar
simona simona is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2005
Locație: italia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Poate ca daca voi, parintii baiatului, aveati o alta atitudine fata de relatia lui, lucrurile stateau altfel. Dar probabil credeti ca fata nu-i buna pentru fiul vostru si i-ati impus/interzis relatia, i-ati denigrat iubita etc.. si acum suportati consecintele unui astfel de comportament.

Nu incercati sa schimbati baiatul. El cum sa va respecte daca voi nu-i aratati respect fata de alegerea lui? Incercati sa va schimbati pe voi si atitudinea voastra fata de el si de relatia lui. Lucrurile poate nu sunt atat de grave. Dar reactia voastra vis-a-vis de evenimente este cea care da masura gravitatii.Lucrurile in viata trebuie luate cu calm, asa cum vin. Bune, rele, ele trebuie primite cu deschidere pentru ca din fiecare avem o lectie de invatat si fiecare ne lasa mai experimentati un pic..
credetima ca am incercat de prima oara cand a intrat in casa sa ma apropii de ea dar nu am avut cu cine, este o fire rece ascunsa si razbunatoare.am lasat de la noi si efectiv am plecat capul in fata ei si a mamei ei ca sa le fie lor bine, eu sunt o fire milosa si am privito ca pe o copila dar degeaba,sotul meu in urma acestor probleme sa imbolnavit de diabet deci nici macar nu indrazneam sa ma cert cu ei, veneam de la munca ei nu lucrau niciunul si ma apucam sa fac curat dupa ei,sunt multe de zis dar am avut rabdare cu ea si mila,DOAME AJUTA!