[quote=cristiboss56;372591]Ma bucura mult aparitia ta pe acest forum , chiar era nevoie de tine aici , de un aer proaspat , dupa atatea si atate dispute fara rost , dupa atatea si atatea " lectii de iubire si iertare " ! Te rog sa-ti aduci colegii , prietenii tai aici , caci suntem in mare criza pe aici ! Ce-ti pot rasunde ? Iti dau un link al unui thread deschis de mine , ca sa intelegi mai bine relatia mea cu Hristos , si mai adaug pe langa link-ul ce va urma , multe suspine , regrete si chiar lacrimi pentru neputinta si neghiobia mea in relatia cu El . . . . . . :
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=12258[/quote
Mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ați adresat! :)
Este foarte interesant topicul pe care mi l-ați indicat și, într-adevăr, din poeziile și rugăciunile pe care le-ați postat acolo, se simte dragostea dvs. sinceră și profundă față de Mântuitorul nostru Hristos.
Mă bucur din tot sufletul că prezența mea pe forum vă poate ajuta cu ceva... Toți avem nevoie de sprijin în viața duhovnicească, în relația cu Dumnezeu. Creștinismul este "religia iubirii" și mântuirea se dobândește în comuniune. Cred cu tărie că voia lui Dumnezeu este aceea ca noi, cei care ne străduim să-I rămânem credincioși, să comunicăm, să ne povățuim unii pe alții în acest pelerinaj al existenței pământești. Dacă avem datoria de a ne ajuta unii pe alții în rezolvarea problemelor din lumea aceasta, cu mult mai mult vom împlini voia lui Dumnezeu rămânând uniți în viața duhovnicească, socotind credința în Domnul Hristos drept cel mai puternic liant între noi, în pofida diferențelor - în aparență invincibile - ce pot provoca anumite neînțelegeri chiar și între cei credincioși. Nu știu exact ce dispute ați avut pe forum, dar observ că toți cei care au participat la discuția de la acest topic au postat mesaje frumoase, spre slava lui Dumnezeu și toți, în diverse moduri (fiecare în stilul său) au exprimat același adevăr: faptul că Hristos este Totul pentru noi. Din aceste mesaje se poate observa faptul că, în ciuda diferențelor dintre noi, în privința aspectelor esențiale ale vieții ne asemănăm surprinzător de mult în gândire. Dacă avem aceleași convingeri, dacă pe toți ne caracterizează dorința profundă de a păstra în inimi adevărata credință, dăruită nouă de Dumnezeu, ce ne-ar putea îndepărta unii de alții?
[COLOR=#0000ff]http://www.ziarullumina.ro/articole;1585;1;55886;0;Intelepciune-biblica-Furtuna-este-realitatea-dar-Adevarul-este-Hristos!.html[/COLOR]
O zi binecuvântată!
Hristos în mijlocul nostru!
Cu respect,
Laura Stifter