Subiect: aspectul fizic
View Single Post
Vechi 30.07.2007, 10:15:32
mihaela_dadp mihaela_dadp is offline
Member

Data înregistrării: 23.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de romandragut
aspectul fizic. carte de vizita? sau prejudecata? frumusetea si normele de frumusete s-au schimbat mereu. insa astazi asistam la o revolutie industriala in ceea ce inseamna produs de infrumusetare.

parfum, machiaj, vopsea de par, stilist, dieteticean, chirugie estetic, tatuaje, piercing, bijuterii, depilare definitiva.

stim cu totii cat de importante sunt acestea in societate. biserica cere un cod vestimentar. locul de munca de asemenea. elevii la scoala. tinuta de seara, de oras, de discoteca, de plaja, de calatorie.

care sunt limitele voastre. cum rationati cand va ganditi la aspectul vostru fizic?
Mi-ar place sa cred ca nu traim intr-o epoca in care ambalajul vinde marfa ;),
ca nu ne lasam inselati de aparente si ca privim dincolo de invelisul opac al corpului nostru apreciind calitatae sufletului, nu a hainelor.
In ceea ce priveste machiajul,tinuta,bijuteriile...................dac a sunt de calitate si nu sunt opulente si de prost gust,mi se par OK.
Eu lucrez intr-o institutie publica si prin natura postului vin in contact cu numeroase persoane de toate categoriile.........sociale.Ma abtin sa fac vre-un comentariu in ceea ce le priveste..........insa, sunt de parere ca ar trebui reintrodus in scoli codul bunelor maniere (adaptat).
Doamne ajuta.
Reply With Quote