Doamne ajuta!
As vrea sa va povestesc si eu pe scurt despre ajutorul primit de la Sfantul Nectarie, ocrotitorul familiei mele.
Tatalui meu i-au iesit cateva analize nu prea bune printre care si un marker tumoral cu o valoare foarte mare. Dupa mai multe investigatii la tiroida, doctorul i-a spus ca in proportie de 75% are cancer si ca trebuie sa se opereze. Imi era foarte frica, mai ales penrtu ca stiam ca tatal meu nu este un om credincios. M-am rugat impreuna cu familia mea Sfantului Nectarie si Maicii Domnului sa il ierte si sa aiba mila de el si de noi.A urmat operatia care a decurs bine si apoi 2 saptamani de asteptare a rezultatelor biopsiei.Slava Domnului, totul a fost bine! In plus, la urmatorul set de analize markerul tumoral a avut valori normale.
Nu am cuvinte ca sa-i multumesc bunului Dumnezeu pentru ajutorul primit prin Sfantul Nectarie si Maica Domnului si prin ceilalti sfinti carora m-am rugat.
Nu este singura data cand Sfantul Nectarie si Maica Domului ne-au ajutat, pe mine si pe familia mea.
Slava Tie Hristoase, Dumnezeul nostru, slava Tie !
|