View Single Post
Vechi 29.06.2011, 00:09:08
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Diferenta este data de cultura acumulata privind identitatea - cea care va lipseste cu prisosinta ! Mie cunostiintele mi-au dat demnitate, liniste, ....; voua va aduce contre, opozitie, ....
Voi , ca naimiti, cat de "plini" va simtiti ?
Aaaa,da cultura...de dragul culturii!
Fara bun simt,fara maniere,fara respectul de a asculta si a combate pe celalalt doar in materie de cunostiinte.
Primul lucru pe care l-ai facut a fost sa ma jignesti pe mine,sa-ti permiti sa faci niste asocieri delirante referitoare la persoana mea cand puteai rezolva altfel situatia...
Ma puteai intreba care au fost motivele care m-au facut sa-mi parasesc tara,de exemplu?

Te minti singur cand spui ca cunostiintele ti-au dat liniste si demnitate,cel putin nu aduci asta pe forum!(care cunostiinte,linkurile care le postezi sau informatiile copiate de pe diverse site-uri?)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.