Citat:
În prealabil postat de IonelS
Am o sigura problema: voi, gasca care militeaza pro-golire Romania ! Pe cei slabi ii puteti sminti, iar indiferenta mea ar fi un pacat incomensurabil ! Un suflet de roman salvat, un pas in plus catre mantuire !
|
Ma bucur ca esti tenace.
Un pas catre mantuirea ta si a ei.
Cam putini cei care defaimeaza Romania .
Ma asteptam sa spuna ceva si Mirela din NY sau Anca ,Vasilica(Hartford) sau din Europa ,Scotianul.
Or mai fi si altii
Or fi traind greu acolo?
Nu prea cred.
Le-o fi fost bine in tara ?
La fel ,cred ca nu de bine au plecat.
Partidele vin si pleaca ,la fel cum pleaca si conducatorii institutiilor publice.
Si eu lucrez in administratie si am avut vreo 6 directori in 6 ani.
Eu compar tara cu o mama ,acum daca mama nu mai e cum as vrea eu , sa o crtitic ,sa ma lepad de ea ?
Vad ca Ana zice de avorturi ,e un mare pacat si Romania nu poate fi considerata gradina Maicii Domnului pentru aceasta si altele ,cum a fost uciderea lui Ceausescu in sfanta zi a Nasterii Domnului de care multi ne-am bucurat.
Parintele meu duhovnic spune ca e gradina Maicii Domnului pentru manastirile care se gasesc la tot pasul si viata dedicata lui Dumnezeu a vietiutorilor de acoloi.
In America nu s-or fi facand avorturi?
O fi curgand miere si lapte pe acolo ,America ,Europa de Vest?
Si daca ar fi asa nu ar trebui sa mai criticati atat ,au si americanii relele lor si pacatele lor.
A fost aici recomandat filmul "After the rain" ,un film despre Macedonia.
Ati vazut ce greu o duceau aceia acolo?
Ce teren arid ?
Traiau si acolo oameni si nu am vazut sa se planga cineva.
Cei care sunt plecati la munca vor reveni in tara multi dintre ei ,dar nu astia sunt cei care critica .