Citat:
În prealabil postat de Guru inc.
nu cred ca urmaresti firul discutiei pe sinceritate... simt o falsa apreciere in ceea ce scrii... degeaba discut cu tine... cred ca esti o introvertita..
|
Fals? Si unde ar fi falsitatea, in faptul ca exista si oameni care se simt bine cand evita raul? :) Eh, mintea pervertita nu poate crede niciodata ca nu toti sunt la fel de pervertiti. Stii, cand un barbat sau o femeie imi zic ca nu exista femeie sau barbat care sa nu insele, stiu imediat ca respectivul a inselat la viata lui sau a considerat inselarea ca o optiune valabila pentru el si ca atare este convins ca toti ceialti sunt ca el iar daca ceilalti nu o recunosc inseamna ca sunt falsi, ipocriti. Insa sunt oameni care nu inseala si nu admit inselarea ca optiune pentru viata lor in nici un caz. De aceea zicala "Cine zice ala este" are un mare sambure de adevar...
Insa sunt convinsa ca orice minte pervertita, oricat ar fi de pervertita, se poate schimba, insa cu ajutorul lui Dumnezeu care a zis: "Fara Mine voi nu puteti nimic". Si intr-adevar, oamenii care scapa cu adevarat de mari patimi, o fac atunci cand au o motivatie extrem de puternica si aceasta motivatie o gasesc deseori in credinta. Si in loc sa se simta limitati asa cum ai scris tu, ei se simt dimpotriva, eliberati...