Citat:
În prealabil postat de ioan cezar
Cu o carte "mai speciala" vei reusi, poate, sa-l impresionezi (adica sa-i atragi atentia, egofilic, asupra ta - stiu eu daca o sa-i placa asta preotesei?...).
Impresioneaza-l printr-o viata crestina de inalta tinuta! E cel mai frumos cadou pentru un duhovnic. ll odihneste.
Pentru un duhovnic ortodox, ziua de nastere e in fiecare zi cand copiii sai duhovnicesti il odihnesc prin lucrarea virtutilor crestine. Intru mantuire.
|
..subscriu acestor cuvinte din Dumnezeu,...probabil ca' invatarea unui psalm sau o rugaciune doar pt. cinstirea zilei de nastere a duhovnicului,ar fi de ajuns.Daca' eu asi fi......mi-asi dori astfel de cadouri,eventual daca' ai o relatie mai apropiata',l-ai putea invita ca de ziua lui,sa' mergeti impreuna' sa' impartiti ceva dulciuri unor copii de la orfelinat,sau organizeaza' un picnic cu astfel de copii si apoi ofera'-i invitatia ca o cinste de ziua lui,sa' vina' impreuna' cu fam. sa, ca sa' va' vorbeasca' despre Dumnezeu,despre viata sa de parinte,despre voi. Domnul sa' binecuvanteze,aceasta' parere a mea,daca' tu consideri ca este una cu folos....Doamne ajuta'