View Single Post
Vechi 30.06.2011, 09:01:21
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Domnule 1-87 cea ce am spus eu despre tine e cam adevarat! Daca o comunitate te exclude inseamna ca nu esti pe aceasi linie. Si daca insisti cum ai vrea sa fi considerat? Daca eu ma duc la pensiunea elim si acolo ma dau afara pe usa eu incerc sa intru pe toate geamurile cladirii? In acest site ai fost exclus ori ca bati apa pe loc si debitezi anumite lucruri ori ca ai vorbit urat! In acel site am scris un titlu care se numea: Un dumnezeu confuz! Si explicam cum dumnezeul adventilor nu poate fi un dumnezeu adevarat! In urmatoarea zi un om imbracat in negru a venit la usa mea! Interesant ca la celelalte apartamente nu a fost! Iata de ce mijloace dispun adventii care nu fac parte din lume...
Apoi trebuie sa excluzi ideea gresita din cap ca toti ortodocsii ar injura! Sau ca voi toti sunteti sfinti! Traim in vremurile din urma si multi ortodocsi nu se mai duc la biserica devenind aproape pagani. Oricum mantuirea nu o gasesc la voi deoarece voi ati rasturnat evanghelia pe dos si nefacand parte din biserica sunteti la mana celui rau. Chiar ieri citeam o baptista intoarsa la ortodocsie (s-a nascut baptista) si care spunea ca ducandu-se la penticostali in cautarile ei a caracterziat aceasta biserica ca fiind una care se "joca" cu duhurile!
Reply With Quote