View Single Post
Vechi 30.06.2011, 10:52:01
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Acum putina vreme , pe un thread al carui nume nu mi-l mai amintesc, s-a facut ,,elogiul" barbatului roman contemporan .
Intr-un fel s-a cazut de acord ca membrii societatii de astazi de sex masculin nu mai au mare lucru in comun cu barbatii de odinioara . Eu insumi am aceasta parere si ca mine multe surori .
Dar ce constat de nenumarate ori aici pe forum : ca insasi femeile intretin si recomand tipul barbatului ,,miau-miau" sau ,,papiță grișuleț".
Si iata ce imi este dat sa vad in aceasta postare , o recomandare staruitoare pt. a ne purta cu un barbat asa, finuț, cu mănușele, ca si cu ouțul incă crud după fierbere. Ba chiar ni se impută ca am făcut mare păcat corectindu-l... și am mai și sărit toți odata !!!
Vai, vai, ce să ne mai facem cu gingașul bărbățel !!
Și peste toate acestea si o atenționare despre calitățile userului care a postat , așa, un pic peste nas , mai... bucolicilor !!!

Sora, ce viziune aveți despre bărbații zilelor noastre _
Domnule ,eu nu i-am luat apararea barbatului ,tanarului ,baietelului sau cum vreti d-voastra sa il numiti.
Eu am spus ca nu mi se pare normal sa ne legam de greselile gramaticale ale cuiva pentru ca a indraznit sa isi exprime niste opinii care nu convin.
Am spus si repet ,daca vrem sa fim buni crestini , sa nu mai cautam nod in papura ci sa incercam sa avem mai multa intelegere pentru neputintele altora cum zice sf.apostol Pavel.
D-voastra in ce tabara va situati ?
Persoana in cauza se putea numi Ioana,Maria ,Mihaela sau Gheorghe ,pentru mine nu are relevanta.
Lasati asocierile legate de sex ca nu au ce cauta aici.

Last edited by anita; 30.06.2011 at 10:55:06.